DIPLOMA ME PEI

1. Φωτοτυπία ταυτότητας ή άδειας παραμονής
(Στην περίπτωση που η άδεια παραμονής έχει ανανεωθεί πρόσφατα, έως και 6 μήνες, μία φωτοτυπία και την παλαιά)

2Φωτοτυπία διπλώματος, εάν έχει λήξει το ίδιο το δίπλωμα

3(4) φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου

4. Δύο (2) πιστοποιητικά υγείας (ένα παθολόγου και ένα οφθαλμίατρου)

5Αίτηση ανανέωσης διπλώματος οδήγησης που θα βρείτε εδώ

6Αίτηση εκτύπωσης διπλώματος οδήγησης που θα βρείτε εδώ

Τιμή: 170 ευρώ

Με Π.Ε.Ι: 260 ευρώ

  • Για Γ κατηγορίας δίπλωμα πριν από 10-9-2009
  • Και Δ κατηγορίας πριν από 10-9-2008